moshaver20

ساخت وبلاگ

آیا شما نیز دوست دارید که تمام توجه همسرتان برای شما باشد؟ آیا با ناز کردن برای شوهر، آنچه که می خواهید را بدست می آورید؟ اکثر زنان و یا بهتر است بگوییم همه زنان دوست دارند که شوهرانشان به آنها توجه کرده و همیشه آنها را بپرستند. آنها دوست دارند که شوهرانشان خریدار نازهای زنانه آنان باشند و به همسر خود به شدت اهمیت بدهند. ناز کردن برای شوهر را تا حدودی هر زنی بلد است. اما سوال اینجا است که چیکار کنم شوهرم نازم بکشه؟

مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه به بررسی این موضوع پرداخته و به شما کمک کرده اند تا کاری کنید که شوهرتان ناز شما را بکشد. اگر شما نیز می خواهید همیشه مورد لطف و نوازش همسرتان قرار بگیرید و دائم برای او ناز کنید، پس مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

راهکارهایی برای ناز کشیدن شوهر

مسلما با گذشت زمان، زندگی مشترک شما از هیجان های اولیه خود دور می شود. توجه به یکدیگر و عشق و علاقه نشان دادن طبیعی شده و با زندگی واقعی تطبیق داده می شود. شما و همسرتان آهسته آهسته آنقدر به هم عادت می کنید که دیگر ناز و نوازش را یک عادت می دانید و حتی ممکن است گاهی از آن فاصله بگیرید. بسیاری از زنان به دنبال راهکارهایی برای ناز کردن برای شوهرانشان هستند و هر بار با ترفندهای مختلفی اجازه نمی دهند که زندگی آنها یکنواخت شده و از هیجانی بودن و عشق و علاقه فاصله بگیرد. ناز کشیدن شوهر می تواند زن را به زندگی امیدوارتر کرده و به او قدرت مدیریت و کنترل خانواده را بدهد. پس این مهم است که شوهرتان علاوه بر اینکه به نیاز های مادی شما و خانواده اهمیت می دهد، به نیازهای روحی و روانی شما نیز اهمیت بدهد.

برای اینکه شوهرتان ناز شما را خریدار باشد باید چه کرد؟ بهترین راهکارها برای موضوع عبارتند از:

لباس های زیبا بپوشید

اگر می خواهید ناز شما خریدار داشته باشد، پس علاوه بر ناز کردن برای همسر به ظاهر و لباس های خود اهمیت بدهید. پوشیدن لباس های زیبا و اهمیت دادن به ظاهر می تواند شما را دلرباتر کرده و باعث شود همسرتان به سمت شما آمده با نوازش موهایتان و یا در آغوش گرفتن شما، ناز کشیدن همسر را انجام دهد.

لطافت زنانه داشته باشید

زنانی که به شدت رفتارهای مردانه دارند و از لطافت زنانه داشتن دوری می کنند، ناز کردن را بلد نیستند. همچنین این زنان نمی توانند به گونه ای رفتار کنند که همسرشان ناز آنها را بکشد و به آنها اهمیت بدهد. برخی از زنان به دلیل داشتن کارهایی با روحیات مردانه، دیگر نمی توانند مانند دیگر خانم ها لطافت زنانه را داشته باشند. اگر شما نیز در حرفه مردانه و زمخت فعالیت دارید، سعی کنید اجازه ندهید که کار شما بر رفتار و ویژگی های زنانه شما تاثیر بگذارد. به دبنال این باشید که رفتارهای زنانه خود را حفظ کنید و به حرف زدن مانند مردان و یا رفتار کردن مانند آنها عادت نکنید.

شما می توانید در مهمانی های زنانه حضور فعال داشته باشید تا فراموش نکنید ناز کردن، لطیف بودن و نرم و آرام بودن جز ویژگی های اصلی زنان است. این درست است که زنان نیز می توانند مانند مردان سرسخت باشند. اما سرسخت بودن زنان باید در کنار لطافت زنانه آنها باشد تا معنا پیدا کند. در غیر این صورت آنها نمی توانند به نیازهای ظریف و لطیف زنانه خود پاسخ مناسب بدهند.

کمی لوس شوید

اگر می خواهید شوهرتان ناز شما را بکشد و به شما توجه کند. می توانید کمی لوس شوید. سر به سر او بگذارید و با لوس بازی هایی که نه افراطی هستند و نه کم، شوهرتان را مجذوب کنید. لوس بودن تا حدودی می تواند باعث شود که شوهرتان به سمت شما جذب شود و ناز کشیدن را یاد بگیرد. مثلا اگر برای شما سخت است درب بطری را باز کنید می توانید با صدایی بچگانه از همسرتان بخواهید درب را باز کند و از او تشکر کنید. یا به هر روشی و در هر موقعیتی که احساس می کنید مناسب است، از لوس شدن برای رفتن در آغوش همسر و یا ناز کشیدن شوهر استفاده کنید.

ناز کردن را بلد باشید

برای اینکه شوهرتان ناز شما را خریدار باشد، شما باید ناز کردن بلد باشید. اگر می خواهید همسرتان دائم به دنبال ناز کشیدن باشد اما خودتان هیچ کاری نکنید. مسلما نتیجه درستی نخواهید گرفت. ابتدا شما باید ناز کردن برای شوهر را بلد باشید. همچنین آن را به نحوی تاثیر گذار انجام دهید. راه های مختلفی برای ناز کردن وجود دارد. شما می توانید راه حل مناسبی که برای همسرتان نیز مهم است را بیابید. با ناز کردن برای همسر، ناز کشیدن او را مشاهده کنید.

رمانتیک باشید

یاد بگیرید که رفتارهای رمانتیک گونه داشته باشید تا همسرتان نیز خریدار ناز شما باشد. از سوپرایز کردن های شوهر و یا صرف یک شام عاشقانه غافل نشوید. رمانتیک بودن می تواند به شما کمک کند تا برای شوهر خود ناز کنید و او نیز پاسخ مناسبی به نازهای شما بدهد.

با شوهرتان صبت کنید

گاهی مردها نمی دانند که باید چگونه رفتار کنند و یا چه عملکردی در برابر همسر خود داشته باشند. بسیاری از مردان خبر ندارند که زنان عاشق ناز کردن و ناز خریدن شوهرانشان هستند. پس قبل از اینکه از آنها توقع ناز کشیدن داشته باشید. در این باره با او صحبت کنید. به او بگویید که گاهی نیاز دارید به شما توجه ویژه ای داشته باشند. در آغوش بگیرند و موهایتان را نوازش کنند و به هر طریقی ناز کشیدن از همسر را بلد باشند.

به آنها ناز کشیدن را یاد بدهید

برخی از مردان اصلا ناز کشیدن را بلد نیستند. آنها در خانواده ای بزرگ شده اند که والدین آنها نسبت به هم مهربانی کردن و عشق و علاقه نشان دادن را نداشته اند. یا حداقل در جمع و در کنار فرزندان این گونه رفتار نمی کردند. آنها ناز کردن مادرشان برای پدر و ناز کشیدن پدر از همسر را ندیده و بلد نبوده اند. پس سعی کنید به آنها یاد بدهید که چه باید بکنند و چگونه ناز همسر را خریدار باشند.

سخن آخر

ناز کردن برای شوهر می تواند برای شما آسان باشد. اما ناز کشیدن مردان گاهی می تواند سخت باشد. مرد مطابق با روحیه خود و ویژگی هایی که دارد شاید نداند که چگونه باید خریدار ناز همسر خود باشد. پس سعی کنید اگر همسرتان خریدار نازهای شما نبود. عصبانی نشوید و در آرامش کامل دلیل این موضوع را متوجه شوید. اگر او بلد نبود و نمی داند چگونه باید این کار را انجام دهد. به او یاد بدهید و آنچه را که از او انتظار دارید بیان کنید. مسلما با تلاش و صبوری شما می توانید ناز کشیدن را به شوهر خود یاد بدهید.

منبع: مشاوره خانواده تلفنی 

 

moshaver20...
ما را در سایت moshaver20 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آرش ravanshenasekhoob بازدید : 419 تاريخ : ساعت:

هدف مشاوره نوجوان کمک به آنها برای درک احساسات، افکار و رفتارهایشان است. راهبردهای مشاوره اولا باید به نوجوانان در پیشگیری از مشکلات کمک کند، دوما رشد نوجوان در محیط خانوداه و جامعه را تسهیل کند. تا برخلاف دیدگاه عموم نوجوانی دوره ای سرشار از تجربیات خوشایند برای فرزندان شما باشد.

متأسفانه از هر 10 نوجوان، 4 نفر هر سال به شدت افسرده می شوند. این یک آمار تکان دهنده است. البته با توجه به تغییرات رشدی و فشارهای متعدد دیگری که نوجوانان تجربه می کنند، این آمار احتمالا از این هم بیشتر است. بنابراین نیاز به مشاوره نوجوانان کاملا قابل درک است.

نوجوانان می توانند مشکلات بزرگ سلامت روان را تجربه کنند و تا 50 درصد از این مشکلات ممکن است قبل از 14 سال آینده ایجاد شوند. علاوه بر این، مسائل مربوط به مدرسه، دوستی و خشونت، تولد خواهر و برادر جدید و طلاق ممکن است به طور جدی نوجوانان را تهدید کنند.

نوجوان کیست؟

نوجوانی مرحله عبور از دوره کودکی به بزرگسالی است. این مرحله  معمولاً بین 10 تا 19 سالگی در نظر گرفته می شود. این زمانی است که تغییرات جسمی و ذهنی زیادی در نوجوانان رخ می دهد، تغییرات جسمی اغلب به عنوان بلوغ شناخته می شود. همین تغییرات ممکن است نوجوانان را مستعد حساس بودن، زود رنج شدن، تجربه نوسانات خلقی و کاهش سطح اعتماد به نفس کند. به همین دلیل، مشاوره برای نوجوان باید درمان آسیب‌های مطرح شده را به دقت بررسی کنند.

نوجوان کیست؟

ذهن یک نوجوان با سرعت شگفت انگیزی رشد می کند. بلوغ فکری، به علاوه دیگر تغییرات در دوران نوجوانی، بر نحوه رفتار، تصمیم گیری و تعامل نوجوانان با دیگران تأثیر می گذارد. مشاوره به نوجوانان فرصتی را می دهد تا احساسات خود را کشف کنند. از طریق مشاوره، اعتماد به نفس و بلوغ نوجوان رشد می کند و آنها یاد می گیرند که با خود و دیگران با احترام رفتار کنند.

نوجوانان با چالش های زیادی روبرو هستند:

  • روابط با همسالان
  • خشونت 
  • خودکشی
  • سوء مصرف مواد
  • اضطراب 
  • افسردگی 
  • مشکلات در محیط خانه 
  • مشکل در محیط مدرسه

نوجوانی: زمان تغییر یا تهدید؟!!!!!

نوجوانی یکی از مهمترین مراحل رشد انسان است. در طول سال های نوجوانی، افراد با تغییرات جسمی، روانی، هویتی زیادی مواجه می شوند. در حالی که نوجوانی اغلب به عنوان دورانی سختی تصور می شود، اما بسیاری از نوجوانان این مرحله از زندگی را با آرامش طی می کنند.

بنابراین خدمات مشاوره نوجوانان باید به نوجوانان و خانواده‌هایشان کمک کند تا راه‌هایی را برای رشد روانی-اجتماعی آنها شناسایی کنند. مشاوره به نوجوانان کمک می کند که ایمن باشند و احساس خوبی نسبت به خود داشته باشند.

مشاوره نوجوانان تلفنی راهکارهایی  را برای موارد زیر ارائه می دهد:

  • مدیریت خشم
  • مشکلات تحصیلی
  • اضطراب
  • نگرانی های رفتاری
  • مشکلات تصویر بدن
  • قلدری (آنلاین و در مدرسه)
  • افسردگی
  • نگرانی از مواد مخدر و الکل
  • اختلالات اشتها
  • درگیری خانوادگی
  • سوگ و فقدان
  • تعارض بین فردی
  • مسائل مربوط به رابطه با جنس مخالف
  •  ترک تحصیل
  • خودآزاری و افکار خودکشی
  • مسائل مربوط به عزت نفس
  • جنسیت
  • مشکلات خواب
  • انزوای اجتماعی
  • فشار همسالان

آخرین آمار سلامت روان نوجوانان

سال‌های نوجوانی باید زمان بدست آوردن استقلال، کاوش و افزایش اعتماد به نفس باشد. با این حال برای بسیاری از نوجوانان، سنین نوجوانی مرحله ای گیج‌کننده‌، سرشار از انزوا، نگرانی و ترس است. بررسی سلامت روان نوجوانان در سال های اخیر بیانگر این واقعیت است که که از هر 10 نوجوان، 1 نفر در سال گذشته مشکلات سلامت روان را تجربه کرده است. متاسفانه از هر 13 نوجوان 12 تا 17 ساله، 1 نفر به طور جدی به خودکشی فکر کرده است.

[caption id="attachment_12556" align="aligncenter" width="800"]آمار سلامت روانی نوجوانان آمار سلامت روانی نوجوانان[/caption]

این ارقام عمیقا نگران کننده است. با این حال،شواهد قوی وجود دارد که نشان می‌دهد مشاوره نوجوان با مداخله ای زودهنگام در دوران نوجوانی می‌تواند بهزیستی روانی، عزت نفس و تاب‌آوری اجتماعی را افزایش دهد. آموزش راهبردهای مقابله ای (مانند تغییر رفتار و تکنیک های تمرکز حواس) به نوجوانان،کمک می کند تا در برابر چالش های زندگی مقاومت کنند. والدین با مشاوره تخصصی نوجوان می توانند اطمینان حاصل کنند که گذار نوجوان آنها به بزرگسالی یک تجربه ایمن و ارزشمند است.

ریسک پذیری نوجوانی: مرحله مهمی از رشد

شکل گیری هویت نوجوانان شامل تجربه نوجوانان با نقش ها، رفتارها و موقعیت های اجتماعی جدید است. این کاوش برای ایجاد هویت بزرگسالی آنها و متمایز کردن آنها از دوران ضروری است. پژوهش های روانشناسی نوجوان نشان می‌دهد که تغییرات هورمونی چشمگیر و رشد سریع مغز که در دوران نوجوانی اتفاق می‌افتد، معمولاً منجر به کاهش کنترل تکانه و افزایش رفتارهای پرخطر می‌شود. رفتار مشکل ساز نوجوان ممکن است ظاهر بیرونی داشته باشد (خشم، پرخاشگری و تعارض خانوادگی)، یا نمود رفتار نوجوان شما ممکن است به صورت درونی باشد (اضطراب، افسردگی و کناره گیری خانواده).

مشاوره برای نوجوانان فرصت ارزشمندی است که به نوجوانان کمک می کند تا خودشان، رفتارها و تعاملات خود با دیگران را مدیریت کنند.

چرا نوجوان شما غمگین یا گوشه گیر است؟؟

وقتی نوجوانان شروع به کشف هویت آینده خود می کنند، معمولاً سطح بالایی از اضطراب، شک و خودآگاهی را تجربه می کنند. نوجوانان در حال کشف اینکه چه کسانی هستند، تلاش می‌کنند راه‌هایی بیابند تا با موقعیت آینده خود در بزرگسالی و با محیط‌های اجتماعی که به سرعت در حال تغییر هستند سازگاری پیدا کنند. که این حالت می تواند سطوح بالایی از اضطراب و پریشانی ایجاد کند. بسیار مهم است که نوجوانان هنگام تلاش برای بلوغ و پیدا کردن جایگاه خود در دنیای بزرگسالان تشویق و حمایت شوند. اگر نوجوان شما در حال تلاش برای مدیریت احساسات خود در این زمان است، مشاوره نوجوان می تواند بسیار مفید باشد.

[caption id="attachment_12557" align="aligncenter" width="800"]دلیل گوشه گیر بودن نوجوانان دلیل گوشه گیر بودن نوجوانان[/caption]

مشاوره نوجوانان (12 تا 18 سال به بالا)

سال‌های نوجوانی مجموعه‌ای از چالش‌ها برای نوجوانان و والدین است.

1. نوجوانان کم سن تر اغلب با تطبیق و سازگاری در مدرسه دست و پنجه نرم می کنند. نوسانات خلقی غیرمعمول و کناره گیری از کانون خانواده ممکن است اولین نشانه هایی باشد که نشان می دهد که فرزند شما به مشاوره نوجوان نیاز دارد. علاوه بر این، شروع بلوغ می تواند یک زمان گیج کننده و ناراحت کننده باشد. تصویر بدن، اضطراب و مسائل مربوط به عزت نفس در این گروه سنی بین نوجوانان رایج است.

2. نوجوانان بزرگتر اغلب رفتارهای پرخطری مانند سیگار کشیدن و سوء مصرف مواد دارند. این رفتارها می تواند منجر به خطرات سلامتی، تعارضات بین فردی و رفتارهای اجتماعی نامطلوب شود، مانند: مسائل مربوط به سلامت روان، پرخاشگری و خشونت، رانندگی در حالت مستی، رابطه جنسی ناایمن/ناخواسته و بارداری ناخواسته.

تصادفات رانندگی و خودکشی دو عامل اصلی مرگ در میان نوجوانان هستند. اگر نوجوان شما رفتارهای پرخطری از خود نشان می دهد، بسیار ضروری است که به او کمک شود تا بتواند با موفقیت از عهده چالش های نوجوانی برآید.

محور جلسات مشاوره نوجوانان

مشاوره نوجوانان عملی و راه حل محور است.

هم با خود و هم با نوجوانتان صحبت می شود تا درک روشن و متعادلی از مشکل به دست آورید.

موانع رسیدن به اهداف روشن می شود تا برای آنها راه حلی بیابید.

اهداف قابل دستیابی مشخص می شود که هم شما و هم نوجوانتان برای رسیدن به آنها انگیزه پیدا کنید. مانند: (آرامش بیشتر در خانه، توانایی بیرون رفتن با دوستان، تمرین ارتباط صادقانه)

به شما و نوجوانتان کمک می شود تا به درک مشترکی از نیازهای همه اعضای خانواده برسید.

پیشنهاد راه هایی را برای حمایت از نوجوان و پیشگیری از مشکلات.

برنامه ریزی برای رو به رو شدن با چالش ها.

حفظ دست آورد ها و پیشرفت های به دست آمده.

[caption id="attachment_12558" align="aligncenter" width="800"]در جلسات مشاوره نوجوان چه اتفاقی می افتد؟ در جلسات مشاوره نوجوان چه اتفاقی می افتد؟[/caption]

اگر نوجوان من به مشاوره نیامد، چکنیم؟

ما اغلب از والدین می شنویم که می دانند چیزی وجود دارد که نوجوان آنها را آزار می دهد، اما نوجوان آنها در برابر مراجعه به مشاوره نوجوان مقاومت می کند. رایج‌ترین دلیلی که نوجوانان نمی‌خواهند به مشاوره بیایند، نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی آنها است – به‌ ویژه اگر مسئله، رفتارهایی باشد که با گفتن آن با سایر اعضای خانواده احساس راحتی نمی‌کنند. بسیار مهم است که نوجوان شما بداند که رابطه او با مشاور کاملاً محرمانه است. هر چیزی را که در مشاوره فاش می‌کند ممکن است تنها با رضایت او به اشتراک گذاشته شود.

بهترین مشاوره نوجوان چه کاری باید انجام دهد؟

دکتر مشاوره نوجوان باید هر گونه ترسی که نوجوان در مورد مشاوره دارد را برطرف کند. مرکز مشاور نوجوان به شما کمک می‌کند تا راه‌هایی را برای مراقبت از خود شناسایی کنید - به‌ویژه اگر درگیری‌های خانوادگی ناراحت‌کننده وجود داشته باشد - و در عین حال استراتژی‌های مؤثری را برای فرزندپروری نوجوان به شما ارائه می‌دهد.

مشاوره نوجوانان تلفنی چه کمکی به شما می کند؟

مشاوره تلفنی نوجوان به فرزند شما کمک می کند تا او در درون خود و خانواده شما احساس شادی، امنیت و اعتماد به نفس داشته باشد. بسیاری از مشاوران نوجوان ما نیز به عنوان خانواده درمانگر آموزش دیده اند - مشاوره خانواده یک گزینه درمانی عالی است، به خصوص اگر می خواهید به عنوان یک واحد خانواده به مسائل خود بپردازید.

 

moshaver20...
ما را در سایت moshaver20 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آرش ravanshenasekhoob بازدید : 342 تاريخ : ساعت: